ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΗΣ ΚΑΛ/ΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΣΕΡΡΩΝ

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΗΣ ΚΑΛ/ΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΣΕΡΡΩΝ

Το Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών κατόπιν συνεδρίασης του στις 2 Μαρτίου 2018 και σύμφωνα με την 30η απόφαση του, κατέληξε κατά πλειοψηφία στην επιλογή της κα. Ευαγγελίδου Καλλιόπη, για την πλήρωση της θέσης του Καλλιτεχνικού Διευθυντή, για διάστημα τριών (3) ετών από τις 1 Απριλίου 2018, για την κάλυψη των αναγκών του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Σερρών.

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ Δ/ΝΤΡΙΑ

Έπειτα από μεγάλες καθυστερήσεις γραφειοκρατίας, οι οποίες προφανώς δεν βαρύνουν τη Διοίκηση του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών, είμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε στη Σερραϊκή κοινωνία τη νέα Καλλιτεχνική Δ/ντρια του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών, την κα Καλλιόπη Ευαγγελίδου.
Σε μια δύσκολη και εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή για το θεσμό των ΔΗΠΕΘΕ, το έργο της νέας Καλλιτεχνικής Δ/ντριας είναι βαρύ και δύσκολο, αλλά είμαι βέβαιος ότι η κα Ευαγγελίδου θα συνεργαστεί εποικοδομητικά τόσο με το Δ.Σ του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών όσο και με τους Έλληνες δημιουργούς, Σερραίους και μη, ώστε το αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό στις παρούσες συνθήκες. Και πάντοτε με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Την καλωσορίζουμε λοιπόν και της ευχόμαστε μια καλή και δημιουργική θητεία στο τιμόνι της καλλιτεχνικής διεύθυνσης του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών.

Ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών
κ. Δημήτρης Τσαλίκογλου