ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ

Αυτές τις γιορτές το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΣΕΡΡΩΝ κρατάει ανοιχτή την πόρτα στο φως και συντονισμένο στο πνεύμα των ημερών φιλοξενεί στην Κεντρική σκηνή του τρεις υπέροχες παιδικές παραστάσεις, την παραγωγή της παιδικής του σκηνής που μάγεψε μικρούς και μεγάλους  «Ο  Γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες » του Ιούλιου Βερν, την μεγάλη επιτυχία του Φοίβου Δεληβοριά  σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη «Πες μου το όνομα σου» και το κλασσικό έργο του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν «Η Πριγκίπισσα και το μπιζέλι » σε διασκευή της Μαρίας Γουλή, σε ένα ιδιαίτερο ανέβασμα από το Α΄ τμήμα της ερασιτεχνικής σκηνής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών με μαύρο θέατρο, τραγούδια και χορό από την Σχολή Χορού της Ναταλί Θεοδωρίδου.

 Παράλληλα υποδέχεται τον καινούριο χρόνο με δράσεις από τους ηθοποιούς του θεάτρου στον πεζόδρομο των «Αστεριών» και βραδιές tango στο φουαγιέ.

Ενώ συνεχίζοντας την συνεργασία του με το Ραδιόφωνο της ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ δημιουργεί ραδιοφωνικές εκπομπές γύρω από τα θεατρικά έργα, την ιστορία του θεάτρου και τις βιογραφίες των θεατρικών συγγραφέων.

Για όλους εμάς που εργαζόμαστε στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών, την Διοίκηση και την Διεύθυνση του θεάτρου ο πολιτισμός είναι η πιο ισχυρή απάντηση σε κάθε δίλημμα που θέτει η καθημερινότητα.

Γι’ αυτό από καρδιάς ευχόμαστε σε όλους υγεία και το 2019
να είναι μια φωτεινή και ουσιαστικά δημιουργική χρονιά.