To Top

«Ο ΖΗΛΙΑΡΟΓΑΤΟΣ» ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Μετά την μεγάλη και επιτυχημένη περιοδεία εντός και εκτός Νομού Σερρών, ο "Ζηλιαρόγατος" επιστρέφει με 2 τελευταίες παραστάσεις στις 29 & 30 Σεπτεμβρίου
στην Κεντρική Σκηνή του Δημοτικού θεάτρου "Αστέρια", προσφέροντας στους θεατές που δεν προλάβαν να τον απολαύσουν, γέλιο, ξεγνοιασιά, θετική διάθεση και μουσικές περιπλανήσεις στη δεκαετία του 60'.
ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΗΣ ΚΩΜΩΔΙΑΣ 2023
«Ο ΖΗΛΙΑΡΟΓΑΤΟΣ»
Από το θεατρικό έργο του Γιώργου Ρούσσου «Ο εραστής έρχεται»
Προσαρμογή – απόδοση: Μιχάλης Μητρούσης
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 & ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ "ΑΣΤΕΡΙΑ"| Ώρα: 21:15
Είσοδος Ελεύθερη
Υπόθεση του έργου:
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν επιτρέπουν στον σαπουνοβιομήχανο Πότη Αντωνόπουλο να φροντίζει αρκούντως τη σύζυγό του Λέλα. Αυτή ακολουθώντας την δοκιμασμένη συνταγή που της προτείνει η εξαδέλφη της Μίνα, προσποιείται ότι απατάει τον άντρα της με σκοπό να τον κάνει να ζηλέψει και να ασχοληθεί επιτέλους μαζί της.
Ο Πότης και ο φαντασιόπληκτος κουμπάρος του Μάρκος, αρχίζουν να αναζητούν τον υποτιθέμενο εραστή της Λέλας και οι υποψίες τους στρέφονται στον γοητευτικό κύριο του διπλανού διαμερίσματος τον Σπύρο που είναι παντρεμένος με μια φρικτά ζηλιάρα γυναίκα. Στήνουν παγίδα για να τους πιάσουν επ’ αυτοφώρω αλλά, το μόνο που καταφέρνουν είναι να περιπλέξουν τα πράγματα.
Ευτυχώς όμως η διαλεύκανση της υπόθεσης δεν αργεί και το ζευγάρι ξαναβρίσκει την ομόνοια και την γαλήνη του.
Παίζουν οι ηθοποιοί: Μιχάλης Μητρούσης, Ελευθερία Ρήγου, Φιλίτσα Καλογεράκου, Γιώργος Καρύδας, Αστέριος Πολυχρονίδης, Αστερόπη Χαριτίδου και Χριστίνα Αναγνώστου.
Ο Νίκος Αλεξιάδης ερμηνεύει επί σκηνής τα αγαπημένα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα από τον Ελληνικό Κινηματογράφο της δεκαετίας του ΄60.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία: Μιχάλης Μητρούσης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Αστέριος Πολυχρονίδης
Σκηνικά: Μιχάλης Μητρούσης, Βάσω Κουνούπη
Κοστούμια: Βάσω Κουνούπη
Φωτισμοί: Μιχάλης Κουβόπουλους
Χειρισμός Φωτισμών: Νίκος Παπαδόπουλος
Ήχος: Γιώργος Δασκαλάκης
Φωτογραφίες: Χριστίνα Παπαφράγκου
*Ο μεγάλος μας συνθέτης Μίμης Πλέσσας προσφέρει στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΣΕΡΡΩΝ τα τραγούδια και τις μουσικές του, συμβάλλοντας με τον τρόπο του στην ανάδειξη της θεατρικής πράξης στην Ελληνική Περιφέρεια.
Ενορχήστρωση της μουσικής και των τραγουδιών: Γιώργος Ανδρέου.
Παραγωγή ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΣΕΡΡΩΝ
Διαβάστε περισσότερα...
«Ευμενίδες» του Αισχύλου - Ασφυκτικά γέμισε ο αύλειος χώρος του Ζινζιρλί Τζαμί

«Ευμενίδες» του Αισχύλου - Ασφυκτικά γέμισε ο αύλειος χώρος του Ζινζιρλί Τζαμί

«Ευμενίδες» του Αισχύλου
Ασφυκτικά γέμισε ο αύλειος χώρος του Ζινζιρλί Τζαμί την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου από Σερραίες και Σερραίους κάθε ηλικίας που παρακολούθησαν με σεβασμό και προσήλωση μια άρτια παράσταση.
Το αριστούργημα του Αισχύλου, η "Ορέστεια", κλείνει με τις "Ευμενίδες"
(έχουν προηγηθεί "Αγαμέμνων" και "Χοηφόροι").
Οι "Ευμενίδες" (εκτός από λαμπρό θεατρικό επίτευγμα) αποτελούν για τον Ευρωπαϊκό (και παγκόσμιο) πολιτισμό θεμέλιο λίθο στην αντίληψη περί δικαιοσύνης:
Ποιοι απονέμουν δικαιοσύνη; Οι θεοί για τα αιώνια αλλά οι άνθρωποι για τα γήινα – απαντά ο Αισχύλος.
Ποιοι άνθρωποι; Η θεσμισμένη κοινότητα μιας δημοκρατικής πολιτείας, ο "Άρειος Πάγος της" - αποφαίνεται ο ποιητής, εγκωμιάζοντας έμμεσα την Αθηναϊκή Δημοκρατία της εποχής του.
Προχωρά και πιο μακριά: Στην δίκη, η ισοψηφία αθωώνει τον κατηγορούμενο...
Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΣΕΡΡΩΝ για το φετινό καλοκαίρι υπήρξε συμπαραγωγός με την "Ελευσίνα Πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης 2023" & το Θέατρο Δωματίου στην παράσταση "Ευμενίδες", σε σκηνοθεσία Άντζελας Μπρούσκου.
Με πρωταγωνίστριες δύο εξαίρετες ηθοποιούς με μακρά διαδρομή στο είδος, την Παρθενόπη Μπουζούρη και την Δήμητρα Χατούπη.
Μαζί τους ένας εξαιρετικός θίασος και όλοι οι δημιουργικοί συντελεστές της παραγωγής (μουσική, φωτισμός) σε διαδραστική συνομιλία με τα δρώμενα "επί σκηνής".
Κοντά τους και δώδεκα μέλη της Πειραματικής θεατρικής ομάδας του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών, "θνητοί " που η σκηνοθέτης ανεβάζει στην σκηνή για να εκπροσωπήσουν τους πολίτες και να ψηφίσουν.
Οι τεχνικοί και το διοικητικό προσωπικό του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ υπήρξαν ουσιαστικοί συντελεστές της άψογης ολοκλήρωσης της παραγωγής.
Στον υποβλητικό χώρο του Ζινζιρλί Τζαμί (ευχαριστούμε την αρχαιολογική υπηρεσία για την συνέργεια και την βοήθεια με κάθε τρόπο) ο λόγος και η σκέψη του Αισχύλου ανέτειλαν και έλαμψαν.
Οι "Ευμενίδες" αυτές εγγράφονται στις πιο ευτυχείς στιγμές του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΣΕΡΡΩΝ και προοικονομούν αντίστοιχη συνέχεια.
Συμπαραγωγή: 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών & Θέατρο Δωματίου
Με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού
"ΕΥΜΕΝΙΔΕΣ"
Συντελεστές:
Μετάφραση: Δημήτρης Δημητριάδης
Σκηνοθεσία: Άντζελα Μπρούσκου
Σχεδιασμός φωτισμών: Στέβη Κουτσοθανάση
Σκηνικά: Ελίνα Λούκου
Κοστούμια: Βασίλης Μπαρμπαρίγος
Επιμέλεια κομμώσεων: Κωνσταντίνος Βασιλείου
Make-up artist: Παναγιώτης Καρακάσης
Επιμέλεια κίνησης: Βάλια Παπαχρήστου
Μουσική σύνθεση: Αλέξανδρος Μήτρος
Φωνητική σύνθεση χορού: Αγγελική Τουμπανάκη
Bοηθός σκηνοθέτη: Θάνος Χατζόπουλος
Φωτογραφίες: Άρτεμις Σκουλίκα & Θάνος Χατζόπουλος
Οργάνωση – Εκτέλεση παραγωγής: Θέατρο Δωματίου
Ηθοποιοί: Παρθενόπη Μπουζούρη (Προφήτης, Απόλλων), Άντζελα Μπρούσκου (Κλυταιμνήστρα), Διονύσης Πιφέας (Ορέστης), Δήμητρα Χατούπη (Αθηνά)
Ευμενίδες: Σμαράγδα Κάκκινου, Πάολα Καλλιγά, Δανάη Κατσαμένη, Θεοδώρα Κόρδα, Ανδριανή Κυλάφη, Βάλια Παπαχρήστου
Διαβάστε περισσότερα...
Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών συμμετέχει στην έκθεση του Εμπορικού Επιμελητηρίου Σερρών SEREXPO

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών συμμετέχει στην έκθεση του Εμπορικού Επιμελητηρίου Σερρών SEREXPO

20, 21 & 22 Σεπτεμβρίου 2023
Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών συμμετέχει στην έκθεση του Εμπορικού Επιμελητηρίου Σερρών SEREXPO με μια διαδραστική παράσταση για τους μικρούς μας φίλους ηλικίας 4 έως 7 ετών.
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ
Θεατρικό παιχνίδι και δραματοποίηση στηριγμένα στο παιδικό λογοτεχνικό βιβλίο :
«Η Χαλαμπώ και η Λαλού στις περιπέτειες του Νότου»
της Χρυσής Γιάντσιου.
Οι δύο νεραϊδούλες Χαλαμπώ και Λαλού αποφασίζουν να βρουν το σπίτι της Σοφίας στο Νότο. Με τη βοήθεια των παιδιών ξεκινούν ένα ταξίδι στον κόσμο του παραμυθιού, συναντούν παλιούς και καινούριους φίλους, λύνουν γρίφους, συναντούν εμπόδια, απογοητεύονται, ζητούν τη βοήθεια των παιδιών, συνεχίζουν να προσπαθούν και στο τέλος τα καταφέρνουν. Στην περιπέτεια τους αυτή παίρνουν μαζί τους μικρούς θεατές και όλοι μαζί μαθαίνουν πόσο σημαντική είναι η φιλία, η συνεργασία, η αλληλεγγύη, η υπομονή, η επιμονή , η φροντίδα και η αγάπη.
Το θεατρικό παιχνίδι είναι μια βιωματική δραστηριότητα, όπου τα παιδιά μέσα από την μίμηση, την κίνηση, τη δραματοποίηση της ιστορίας, εκφράζονται και επικοινωνούν με έναν διαφορετικό τρόπο.
Το παιδί βρίσκει την έκφρασή του, καθώς ενισχύονται η σκέψη, τα συναισθήματα και η φαντασία του.
Πρωινές παραστάσεις στην Serexpo στις 20,21 & 22 Σεπτεμβρίου και ώρες από τις 9:15 πμ. ως 13:00.
Εμψυχώνουν οι ηθοποιοί: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΝΑΣΙΑΔΟΥ και ΑΣΤΕΡΟΠΗ ΧΑΡΙΤΙΔΟΥ.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνέντευξη Τύπου εν όψει της παράστασης "Ευμενίδες"

Συνέντευξη Τύπου εν όψει της παράστασης "Ευμενίδες"

Από την Συνέντευξη Τύπου που δόθηκε σήμερα από τον Προέδρο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών Σάββα Ρίζο και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή Γιώργο Ανδρέου εν όψει της παράστασης "Ευμενίδες" που θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στον αύλειο χώρο του Ζινζιρλί Τζαμί. Στην συνέντευξη παρευρέθηκαν η σκηνοθέτρια της παράστασης Άντζελα Μπρούσκου και οι ηθοποιοί Παρθενόπη Μπουζούρη και Δήμητρα Χατούπη.
«Ευμενίδες» του Αισχύλου
Σκηνοθεσία Άντζελα Μπρούσκου
Παρασκευή 15.09.2023
Στον αύλειο χώρο του Ζινζιρλί Τζαμί | Ώρα: 21:15
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Θα τηρηθεί σειρά προσέλευσης μέχρι τον αριθμό των 500 θέσεων με ατέλεια που θα παραδίδεται στην είσοδο από τους υπευθύνους του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών.
Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών για το καλοκαίρι του 2023 συμπράττει με την παραγωγή του έργου «ΕΥΜΕΝΙΔΕΣ» σε σκηνοθεσία Άντζελας Μπρούσκου, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο πλαίσιο της δράσης Μυστήριο 35 ΑΙΣΧΥΛΟΥ Project 2023 Ελευσίνα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης τον Ιούλιο του 2023.
Συμπαραγωγή: 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών & Θέατρο Δωματίου
Με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού
H πρώτη εμφάνιση θεσμού για την έννοια του Δικαίου στην ιστορία της Ευρώπης, το έργο που εισήγαγε τον Άρειο Πάγο ως όρο, ως έννοια και ως θεσμό στην ιστορία, οι ΕΥΜΕΝΙΔΕΣ, σε σκηνοθεσία Άντζελας Μπρούσκου, έρχονται στο Ζινζιρλί Τζαμί στις 15 Σεπτεμβρίου.
Το έργο:
Η δίκη στις αισχύλειες Ευμενίδες είναι η πρώτη νομική δίκη στην ιστορία της ανθρωπότητας. Στην παράσταση, ένα φανταστικό δικαστήριο συνδέει την αρχαιότητα με το σήμερα. Κοινότητες, συλλογικότητες και κάτοικοι της πόλης των Σερρών προσκαλούνται να συμμετάσχουν ενεργά στον κόσμο μιας φανταστικής δίκης, αναλαμβάνοντας τη θέση του αθηναϊκού δικαστηρίου. Οι Ευμενίδες γίνονται ερέθισμα για την ανάπτυξη δημόσιου διαλόγου. Το κοινό μπορεί να αλληλεπιδρά ενεργώντας ως επιπλέον ερμηνευτής ή ακόμα και ως ένας παράγοντας που συμβάλλει στην εξέλιξη της δράσης. Μέσω του αρχαίου δράματος τίθεται ως ζητούμενο η συνοχή των πολιτών μιας κοινωνίας και η στάση τους απέναντι στα κοινά. Αυτή η ουτοπική συνθήκη συνιστά αντίστοιχα ένα ουτοπικό δικαστήριο, όπου διεξάγεται η δίκη του Ορέστη στις Ευμενίδες του Αισχύλου.
Η ανελέητη αλυσίδα της διαιωνιζόμενης εκδίκησης και αντεκδίκησης παραχωρεί τη θέση της στη δικαιοσύνη της πόλης. Μια δίκη που λαμβάνει χώρα στο παρελθόν, αλλά απευθύνεται στους πολίτες όλου του κόσμου του μέλλοντος.
Συντελεστές:
Μετάφραση: Δημήτρης Δημητριάδης
Σκηνοθεσία: Άντζελα Μπρούσκου
Σχεδιασμός φωτισμών: Στέβη Κουτσοθανάση
Σκηνικά: Ελίνα Λούκου
Κοστούμια: Βασίλης Μπαρμπαρίγος
Επιμέλεια κομμώσεων: Κωνσταντίνος Βασιλείου
Make-up artist: Παναγιώτης Καρακάσης
Επιμέλεια κίνησης: Βάλια Παπαχρήστου
Μουσική σύνθεση: Αλέξανδρος Μήτρος
Φωνητική σύνθεση χορού: Αγγελική Τουμπανάκη
Bοηθός σκηνοθέτη: Θάνος Χατζόπουλος
Φωτογραφίες: Άρτεμις Σκουλίκα & Θάνος Χατζόπουλος
Οργάνωση – Εκτέλεση παραγωγής: Θέατρο Δωματίου
Ηθοποιοί: Παρθενόπη Μπουζούρη (Προφήτης, Απόλλων), Άντζελα Μπρούσκου (Κλυταιμνήστρα), Διονύσης Πιφέας (Ορέστης), Δήμητρα Χατούπη (Αθηνά)
Ευμενίδες: Σμαράγδα Κάκκινου, Πάολα Καλλιγά, Δανάη Κατσαμένη, Θεοδώρα Κόρδα, Ανδριανή Κυλάφη, Βάλια Παπαχρήστου
Είκοσι (20) μέλη της Πειραματικής Σκηνής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών λαμβάνουν μέρος στα δρώμενα της παράστασης.
Συμπαραγωγή: 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών & Θέατρο Δωματίου
Με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού
Είσοδος Ελεύθερη.
ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΡOΕΔΡΟΥ ΣΑΒΒΑ ΡΙΖΟΥ
Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συμμετοχή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών στο θεσμό «Ελευσίνα 2023 - Πολιτισμική Πρωτεύουσα της Ευρώπης» με τη συμπαραγωγή του έργου με τίτλο «ΕΥΜΕΝΙΔΕΣ», σε σκηνοθεσία της κ. Άντζελας Μπρούσκου.
Πρόκειται για μια συμπαραγωγή της «2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης», του «Θεάτρου Δωματίου» και του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Η δίκη των αισχυλείων Ευμενίδων προσαρμόζεται στη σύγχρονη εποχή μέσω μιας διαδραστικής παράστασης, όπου το κοινό καλείται να συμμετάσχει ενεργά, παίρνοντας τη θέση του αθηναϊκού δικαστηρίου του Αισχύλου.
Τον πολυμελή θίασο της παράστασης πλαισιώνουν, εξίσου, μέλη της Πειραματικής Σκηνής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών που συμμετέχουν στο δρώμενο.
Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στον εμβληματικό χώρο του Ζινζιρλί Τζαμί, την Παρασκευή 15 Σεπτέμβριου 2023, στις 21.15 με είσοδο ελεύθερη για το κοινό. Σας ενημερώνουμε ότι θα τηρηθεί σειρά προσέλευσης του κοινού μέχρι τον αριθμό των 500 θέσεων.
Διαβάστε περισσότερα...
ΤΟ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών ανακοινώνει πως ματαιώνει όλες τις δράσεις του θεσμού "SerreS Street Circus Fest” 2023

ΤΟ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών ανακοινώνει πως ματαιώνει όλες τις δράσεις του θεσμού "SerreS Street Circus Fest” 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΟ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών ανακοινώνει πως ματαιώνει όλες τις δράσεις του θεσμού "SerreS Street Circus Fest” 2023
Διεθνές Φεστιβάλ Σύγχρονου Τσίρκου και Τεχνών του δρόμου
της πόλης των Σερρών.
Οι εξαιρετικά οδυνηρές συνθήκες στην Θεσσαλία και η αγωνία, η πρωτοφανής ταλαιπωρία των συνανθρώπων μας εκεί καθώς και η Πανελληνία ανησυχία για τον τελικό απολογισμό της τρομερής
καταστροφής που συμβαίνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα δεν επιτρέπουν την πραγμάτωση του θεσμού.
Ευχόμαστε μέσα από την ψυχή μας να υπάρξει η καλύτερη δυνατή κατάληξη και να τελειώσει το γρηγορότερο δυνατόν αυτή η τραγωδία.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε. ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΣΕΡΡΩΝ  ΣΑΒΒΑΣ ΡΙΖΟΣ
Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε. ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΣΕΡΡΩΝ  ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ
Και το Διοικητικό Συμβούλιο του θεάτρου.
Διαβάστε περισσότερα...
Σεμινάριο «κλόουν γιατρός» (Ιταλία)

Σεμινάριο «κλόουν γιατρός» (Ιταλία)

"SerreS Street Circus Fest” 2023

1ο  Διεθνές Φεστιβάλ Σύγχρονου Τσίρκου και Τεχνών
του δρόμου της πόλης των Σερρών.

ΑΠΟ 9 ΕΩΣ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΘΕΑΤΡΟ ΔΡΟΜΟΥ, ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ, ΖΟΓΚΛΕΡΙΚΑ, ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ & ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ, ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ  ΤΣΙΡΚΟΥ, ΠΑΝΤΟΜΙΜΑΣ,  ΕΝΑΕΡΙΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ & ΙΣΟΡΡΟΠΙΩΝ, ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ, SHOW ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΦΩΣ, ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΜΕ ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ,  ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΣΙΡΚΟΥ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΥ ΚΛΟΟΥΝ, ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΩΝ, ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ.


XΩΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

  • ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟY ΘΕΑΤΡΟY «ΑΣΤΕΡΙΑ»
  • ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ «ΑΣΤΕΡΙΑ»
  • ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
  • ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
  • ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ
  • ΠΛΑΤΕΙΑ ΙΚΑ
  • ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ (δίπλα στο θερινό Θεατράκι Σερρών)

Περισσότερα στοιχεία θα βρείτε στην νέα μας σελίδα μας στο FB

Serres Street Circus Fest - Δη.Πε.Θε Σερρών

https://www.facebook.com/profile.php?id=100095256291036

 

 

Σεμινάριο «κλόουν γιατρός» (Ιταλία)

Διδάσκει ο Pasquale Ippolito

Για εκπαιδευτικούς, υγειονομικούς, ηθοποιούς , κοινωνικούς λειτουργούς κ.α.

Από τις 11 έως τις 15 Σεπτεμβρίου

Μια προσέγγιση στην ιδιότητα του Νοσοκομειακού Κλόουν

Εργαστήριο διάρκειας 20 ωρών.

Καθημερινά : 17:00 – 20:30 στο Δημοτικό Θέατρο «Αστέρια»

Γλώσσα εργαστηρίου: στα Ιταλικά με μετάφραση

Συμμετέχοντες: 15 άτομα μετά από επιλογή.

 

Χαρακτηριστικά του σεμιναρίου

Ένα εκπαιδευτικό εργαστήριο, με εξειδικευμένους δασκάλους για μια ομάδα που μετά από εκπαίδευση και πρακτική, θα είναι σε θέση να συμβάλλει με την προσφορά της σε νοσοκομειακές ανάγκες. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, θα συνδυάσει το αισθητικό και καλλιτεχνικό προφίλ του κλόουν με γνώσεις που αφορούν την οργάνωση και λειτουργία του νοσοκομείου και νοσοκομειακά επαγγέλματα, χαρακτηριστικά των νόσων, δεοντολογία, ψυχολογική υποστήριξη, εμψύχωση ειδικών ομάδων, κ.α.

 

Pasquale Ippolito

Ήταν ενεργός Κλόουν γιατρός στο Διεθνές Ίδρυμα “Theodora Onlus Fundation” με έδρα την Ελβετία.

Είναι υπεύθυνος των επαγγελματικών εργαστηρίων στο σωφρονιστικό κατάστημα ανηλίκων “Ferrante Aporte” του Τορίνο και ιδρυτικό μέλος και συνεργάτης του οργανισμού κοινωνικής και πολιτιστικής εμψύχωσης “La Valdocco”. Είναι επίσης Εκπαιδευτής στη δομή εκπαίδευσης “Forcoop” των κοινωνικών συνεταιρισμών της Βόρειας Ιταλίας. Ιδρυτικό μέλος και ηθοποιός από το 1980 του θιάσου κλόουν “ Pentaclown”.

 

Εισαγωγή

Τα τελευταία χρόνια σε διάφορες χώρες του κόσμου, ο ρόλος των κλόουν είναι πολύ δημοφιλής στα παιδιατρικά νοσοκομεία.

Ο κλόουν έχει καιρό που εγκατέλειψε το τσίρκο αναζητώντας πιο σύγχρονες μορφές για να παρουσιάσει την τέχνη του. Εμφανίστηκε στα θέατρα για να εμψυχώνει όχι μόνο τα παιδιά αλλά και τους ενήλικους. Ο σύγχρονος κλόουν είναι ένας ώριμος και αναγνωρισμένος επαγγελματικός κλάδος που χαρακτηρίζεται για την κωμικότητα του. Ερμηνεύει την κοινωνία, τα προβλήματα και τις ανάγκες της μέσα από την κωμικότητα, προκαλώντας πάντα γέλιο και χαμόγελο στους θεατές. Με αυτόν το τρόπο, ανάπτυξε ένα νέο προφίλ που αναγνωρίζεται ως κοινωνικός κλόουν.

Ως κοινωνικός εμψυχωτής, μεταφέρθηκε στα παιδιατρικά νοσοκομεία για να διευκολύνει εκείνη την ανθρώπινη πλευρά που ενισχύει τόσο τα στάδια της ανάρρωσης όσο και την επαναφορά των παιδιών.

 

Για εγγραφές στο Σεμινάριο μπορείτε

να αποστείλετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, τηλέφωνο επικοινωνίας) στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ή να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα του θεάτρου 23210 54585 – 23210 54268 εργάσιμες ημέρες και ώρες: 10:00 π.μ. – 14:00

ή συμπληρώνοντας την φόρμα  συμμετοχής στο παρακάτω link :

https://forms.gle/4UxbK1mdbcqxtHN16

Λόγω των περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Διαβάστε περισσότερα...
Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του  1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Σύγχρονου Τσίρκου και Τεχνών του δρόμου - "SerreS Street Circus Fest” 2023

Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Σύγχρονου Τσίρκου και Τεχνών του δρόμου - "SerreS Street Circus Fest” 2023

Συνέντευξη Τύπου δόθηκε σήμερα Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, παρουσία του Δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη, του Προέδρου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών Σάββα Ρίζου, του Καλλιτεχνικού Διευθυντή Γιώργου Ανδρέου, του Καλλιτεχνικού υπεύθυνου του Συνεταιρισμού “Συν-ΚοινΩ” Juanjo Corrales και της κ. Νέλλης Ευθυμίου εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του θεάτρου, ενόψει της έναρξης του νέου θεσμού του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών "SerreS Street Circus Fest” 2023 και την παρουσίαση του προγράμματος του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Σύγχρονου Τσίρκου και Τεχνών του δρόμου, που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην πόλη των Σερρών από το Σάββατο 9 εως την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου.
Καλλιτεχνική διοργάνωση και επιμέλεια ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών
Καλλιτεχνική διεύθυνση του "SerreS Street Circus Fest”, Juanjo Corrales – Συνεταιρισμός “Συν-ΚοινΩ”
Μια συμπαραγωγή του Δήμου και του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών
"SerreS Street Circus Fest” 2023
1ο Διεθνές Φεστιβάλ Σύγχρονου Τσίρκου και Τεχνών του δρόμου
της πόλης των Σερρών.
ΑΠΟ 9 ΕΩΣ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΘΕΑΤΡΟ ΔΡΟΜΟΥ, ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ, ΖΟΓΚΛΕΡΙΚΑ, ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ & ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ, ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΣΙΡΚΟΥ, ΠΑΝΤΟΜΙΜΑΣ, ΕΝΑΕΡΙΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ & ΙΣΟΡΡΟΠΙΩΝ, SHOW ΦΩΤΙΑ & ΦΩΣ, ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΜΕ ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΣΙΡΚΟΥ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΥ ΚΛΟΟΥΝ, ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΩΝ, ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ.
XΩΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
• ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟY ΘΕΑΤΡΟY «ΑΣΤΕΡΙΑ»
• ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ «ΑΣΤΕΡΙΑ»
• ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
• ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
• ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ
• ΠΛΑΤΕΙΑ ΙΚΑ
• ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ (δίπλα στο θερινό Θεατράκι Σερρών)
Περισσότερα στοιχεία θα βρείτε στην νέα μας σελίδα μας στο FB
Serres Street Circus Fest - Δη.Πε.Θε Σερρών
και στην επίσημη Ιστοσελίδα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά  θα αναφερθώ στη θεσμοθέτηση μίας ακόμη από τις καινοτόμες καλλιτεχνικές και πολιτιστικές δράσεις του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΣΕΡΡΩΝ, στην οργάνωση του «1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Σύγχρονου Τσίρκου και Τεχνών του δρόμου» («SerreS Street Circus Fest»), που θα πραγματοποιηθεί σε χώρους δημόσιας χρήσης (πλατείες & δρόμους)  στην πόλη των Σερρών από 8 έως 18 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για μια συμπαραγωγή του Δήμου Σερρών και του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.  

Βασικούς στόχους αυτής της πρωτοβουλίας μας και της επιλογής παρουσίασης πολυδιάστατων θεαμάτων, που θα πραγματοποιηθούν για πρώτη φορά σε τέτοιο επίπεδο Πανελλαδικά, αποτελούν η ψυχαγωγία των συμπολιτών μας, η ανάδειξη συνθηκών της σύγχρονης καθημερινότητας, καθώς και η τουριστική ανάδειξη της πόλης μας.  

Τις προσεχείς μέρες, οι Σέρρες θα υποδεχτούν Έλληνες, αλλά και ξένους καλλιτέχνες, -συγκεκριμένα, από Ελβετία, Ιταλία, Γεωργία, Αργεντινή, Βραζιλία, Ισπανία, και Γαλλία, που θα παρουσιάσουν ποικίλες δράσεις θεάτρου δρόμου, ακροβατικών, σύγχρονου χορού, τσίρκου και παντομίμας, shows με φωτιά και φως, ξυλοπόδαρους και άλλες συναφείς δράσεις.  

Οι προβλεπόμενες δράσεις αφορούν εξίσου προβολή ταινιών και  θεματικές επισκέψεις σε σχολεία και Νοσοκομεία, ενώ έχουν προγραμματιστεί  εργαστήρια τσίρκου και ειδικά σεμινάρια σχετικά με ζητήματα κοινωνικής επιμόρφωσης, όπως το δρώμενο «Ο Κλόουν Γιατρός», που θα πραγματοποιηθούν στις αίθουσες του Δημοτικού Θεάτρου «Αστέρια».   

Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων και των σεμιναρίων έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.  

Την καλλιτεχνική Διεύθυνση του Φεστιβάλ Τσίρκου έχει αναλάβει ο Συνεταιρισμός «Συν-κοινΏ» και ο κ. Juanjo Corrales.

Θα ήθελα να τονίσω ότι σχετικά με το σεμινάριο του «Νοσοκομειακού Κλόουν- Ο Κλόουν Γιατρός», διάρκειας 20 ωρών, που θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 15 Σεπτεμβρίου, από τις 17.00 έως τις 20.30 στο Δημοτικό Θέατρο «Αστέρια» και απευθύνεται κυρίως σε εκπαιδευτικούς, υγειονομικούς, ηθοποιούς, κοινωνικούς λειτουργούς, ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.  Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή είτε μέσω email, είτε απευθυνόμενοι στη Γραμματεία του Θεάτρου.

ΣΑΒΒΑΣ ΡΙΖΟΣ
Πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΣΕΡΡΩΝ

Χαιρετισμός Δημάρχου

Με μεγάλη χαρά βλέπουμε όλα αυτά τα χρόνια, που οι πολίτες μάς έχουν εμπιστευθεί να κρατάμε το τιμόνι του Δήμου Σερρών στα χέρια μας, να αγκαλιάζουν με ενθουσιασμό τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, τις συναυλίες, τις θεατρικές παραστάσεις και τα δρώμενα, υψηλής ποιότητας και αισθητικής, που σχεδιάζουμε και προσφέρουμε στο κοινό.

Και τώρα, κινούμενοι στο ίδιο πλαίσιο και με το ίδιο πνεύμα στηρίζουμε την καλλιτεχνική δημιουργία, ενισχύουμε την τοπική μας αγορά, καθιστούμε την όμορφη πόλη μας πόλο έλξης, χαράς και διασκέδασης για όλους, μικρούς και μεγάλους.

Τα λέω όλα αυτά, γιατί είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που σε λίγες ημέρες θα παρουσιάσουμε σε όλους το <1ο Διεθνές Φεστιβάλ Σύγχρονου Τσίρκου και Τεχνών του Δρόμου της πόλης των Σερρών> , ένα νέο Θεσμό με δεκάδες εκδηλώσεις και καλλιτέχνες σε όλη την πόλη. Ένα Θεσμό, που θα κρατήσει χρονικά από την  Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου μέχρι τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και με τον οποίο οι Σέρρες εντάσσονται στη μεγάλη ομάδα των σημαντικών ευρωπαϊκών πόλεων, που φιλοξενούν τις δράσεις του σύγχρονου τσίρκου και του θεάτρου δρόμου.  

Πρέπει να πω ότι το Σύγχρονο Τσίρκο και το Θέατρο Δρόμου αποτελούν έναν από τους πιο φρέσκους καλλιτεχνικούς και πολιτιστικούς θεσμούς του αστικού τοπίου, αφού κεντρικό πεδίο της δράσης τους είναι οι ίδιες οι πόλεις με τα πάρκα, τις πλατείες, τους δρόμους και κάθε χώρο με δημόσια κοινωνική χρήση.

Είναι σαφές ότι στο Σύγχρονο Τσίρκο δεν γίνεται καμία χρήση ζώων. Στον αντίποδα , η στόχευση δίνεται στην ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων, παράλληλα με την κοινωνική ευαισθητοποίηση και την ανάδειξη, με χιούμορ και τρυφερότητα, όλων των καταστάσεων και των συνθηκών στις οποίες ζει ο σύγχρονος άνθρωπος.

Οι Σέρρες λοιπόν υποδέχονται ταλαντούχους καλλιτέχνες και πλημμυρίζουν από μουσικές, χρώματα και ζωντάνια. Αποκτούν πνοή και γίνονται χώρος καλλιτεχνικής δημιουργίας και απόδρασης. Μια ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ με ΕΝΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ

ΘΕΑΜΑ! Καλώ όλες κι όλους να το ζήσουν και να το απολαύσουν !

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΥΣΑΦΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

ΕΝΑΡΞΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
11:00 | ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΣΙΡΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ – ΟΜΑΔΑ «DROPS THEATRE» (ΕΛΛΑΔΑ)_ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
12:00 | ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕ ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΥΣ & ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ – ΟΜΑΔΑ «THESSCIRCUS» (ΕΛΛΑΔΑ) ΑΠΟ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΕΩΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
13:00 | ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΡΟΜΟΥ "AIRE" («ΑΕΡΑΣ»). ΟΜΑΔΑ «CIRCO ACTIVO» (ΙΣΠΑΝΙΑ)
ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ (Διάρκεια 50’)
19:00 | ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕ ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΥΣ & ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ – ΟΜΑΔΑ «THESSCIRCUS» (ΕΛΛΑΔΑ) ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
19:30 | ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΡΟΜΟΥ- ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ - ΕΝΑΕΡΙΑ ΠΑΝΙΑ "A Piece of Trauma" – ΟΜΑΔΑ «DROPS THEATRE» (ΕΛΛΑΔΑ)_ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ «ΑΣΤΕΡΙΑ» - (Διάρκεια 20’)
20:00 |ΓΚΑΛΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ - ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ & ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ
"Gelsomina Dreams" – «Τα όνειρα της Γελσομίνα» ΟΜΑΔA «BLUCINQUE» (ΙΤΑΛΙΑ)
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟY ΘΕΑΤΡΟY «ΑΣΤΕΡΙΑ» (Διάρκεια 60’)
21:30 | SHOW ΦΩΤΙΑ & ΦΩΣ – ΟΜΑΔΑ THESSCIRCUS (ΕΛΛΑΔΑ)
ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ «ΑΣΤΕΡΙΑ»
ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
10:00 | ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΣΙΡΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ - ΟΜΑΔΑ THESSCIRCUS (ΕΛΛΑΔΑ) - ΠΛΑΤΕΙΑ ΙΚΑ
11:00 | ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕ ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΥΣ & ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ – ΟΜΑΔΑ «THESSCIRCUS» (ΕΛΛΑΔΑ) ΑΠΟ ΠΛΑΤΕΙΑ ΙΚΑ ΕΩΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
12:00 | ΘΕΑΤΡΟ ΔΡΟΜΟΥ - ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ “La Bella Tour" – ΟΜΑΔΑ LA BELLA TOUR (ΙΣΠΑΝΙΑ) ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ (Διάρκεια 50’)
13:00 |ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΡΟΜΟΥ "AIRE" - ΟΜΑΔΑ CIRCO ACTIVO (ΙΣΠΑΝΙΑ)
ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ «ΑΣΤΕΡΙΑ»
18:00 | ΘΕΑΤΡΟ ΔΡΟΜΟΥ - ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ “La Bella Tour" – ΟΜΑΔΑ LA BELLA TOUR (ΙΣΠΑΝΙΑ) ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ (Διάρκεια 50’)
19:00 | ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΡΟΜΟΥ- ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ - ΕΝΑΕΡΙΑ ΠΑΝΙΑ
"A Piece of Trauma"
ΟΜΑΔΑ DROPS THEATRE (ΕΛΛΑΔΑ)_ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ (Διάρκεια 20’)
19:30 | ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕ ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΥΣ & ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ – ΟΜΑΔΑ THESSCIRCUS (ΕΛΛΑΔΑ) ΑΠΟ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΑΣΤΕΡΙΑ»
20:00 | ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ & ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ "Gelsomina Dreams"- «Τα όνειρα της Γελσομίνα» ΟΜΑΔΑ – BLUCINQUE (ΙΤΑΛΙΑ)
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ «ΑΣΤΕΡΙΑ» (Διάρκεια 60’)
21:30 | SHOW ΦΩΤΙΑ & ΦΩΣ – ΟΜΑΔΑ THESSCIRCUS (ΕΛΛΑΔΑ)
ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ «ΑΣΤΕΡΙΑ»
ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ "κλόουν γιατρός"
Διδάσκει ο Trainer Pasquale Ippolito (Ιταλία)
Μια προσέγγιση στην ιδιότητα του Νοσοκομειακού Κλόουν
Εργαστήριο διάρκειας 20 ωρών.
Καθημερινά : 17:00 – 20:30 στο Δημοτικό θέατρο «Αστέρια»
Γλώσσα εργαστηρίου: στα Ιταλικά με μετάφραση
Συμμετέχοντες: 15 άτομα μετά από επιλογή.
Για εκπαιδευτικούς, υγειονομικούς , ηθοποιούς , κοινωνικούς λειτουργούς κ.α
Χαρακτηριστικά του σεμιναρίου
Ένα εκπαιδευτικό εργαστήριο, με εξειδικευμένους δασκάλους για μια ομάδα που μετά από εκπαίδευση και πρακτική, θα είναι σε θέση να συμβάλλει με την προσφορά της σε νοσοκομειακές ανάγκες. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, θα συνδυάσει το αισθητικό και καλλιτεχνικό προφίλ του κλόουν με γνώσεις που αφορούν την οργάνωση και λειτουργία του νοσοκομείου και νοσοκομειακά επαγγέλματα, χαρακτηριστικά των νόσων, δεοντολογία, ψυχολογική υποστήριξη, εμψύχωση ειδικών ομάδων, κ.α.
Pasquale Ippolito
Ήταν ενεργός Κλόουν γιατρός στο Διεθνές Ίδρυμα “Theodora Onlus Fundation” με έδρα την Ελβετία.
Είναι υπεύθυνος των επαγγελματικών εργαστηρίων στο σωφρονιστικό κατάστημα ανηλίκων “Ferrante Aporte” του Τορίνο και ιδρυτικό μέλος και συνεργάτης του οργανισμού κοινωνικής και πολιτιστικής εμψύχωσης “La Valdocco”. Είναι επίσης Εκπαιδευτής στη δομή εκπαίδευσης “Forcoop” των κοινωνικών συνεταιρισμών της Βόρειας Ιταλίας. Ιδρυτικό μέλος και ηθοποιός από το 1980 του θιάσου κλόουν “ Pentaclown”.
Το link της φόρμας συμμετοχής παρακάτω :
Λόγω των περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
11:00 |ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΣΙΡΚΟΥ ΚΑΙ ΚΛΟΟΥΝ "SOGNI ΙΝ SCATOLA" / «ΟΝΕΙΡΑ ΣΕ ΚΟΥΤΙ»
ΟΜΑΔΑ NANI ROSSI (ΙΤΑΛΙΑ)- για μαθητές χωρίς λόγια από 5 ετών (Διάρκεια 50’)
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ «ΑΣΤΕΡΙΑ»
11:00 ||ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΣΙΡΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΜΙΜΑΣ "VAGOR E BELLAVITA" – ΟΜΑΔΑ DROMOCOSMICAS (ΓΑΛΛΙΑ) σε Δημοτικό Σχολείο, χωρίς λόγια από 5 ετών (Διάρκεια 45’)
18:00 | ΘΕΑΤΡΟ ΔΡΟΜΟΥ – ΤΣΙΡΚΟ "MISSISTELIA & TALIPOR ” – ΟΜΑΔΑ VERA & ZAZA (ΕΛΛΑΔΑ)
ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ (Διάρκεια 30’)
19:00 | ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΡΟΜΟΥ – ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ "Κalabazi" – PERFORMER JESSICA ARPIN (ΕΛΒΕΤΙΑ)_ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ «ΑΣΤΕΡΙΑ» (Διάρκεια 45’)
ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
11:00 | ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΣΙΡΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ - Παιχνίδια τσίρκου, ακροβατικά και ζογκλερικά
ΟΜΑΔΑ THESSCIRCUS (ΕΛΛΑΔΑ) _ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
12:00 | ΘΕΑΤΡΟ ΔΡΟΜΟΥ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΣΙΡΚΟΥ ΚΑΙ ΚΛΟΟΥΝ "Nani Rossi Show"
ΟΜΑΔΑ NANI ROSSI (ΙΤΑΛΙΑ)_ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
13:00 | ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕ ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΥΣ & ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ – ΟΜΑΔΑ THESSCIRCUS (ΕΛΛΑΔΑ) ΑΠΟ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΕΩΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ
13:30 | ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΣΙΡΚΟΥ & ΖΟΓΚΛΕΡΙΚΑ «Ώρα για Τσίρκο»
ΟΜΑΔΑ CIRCUS FLU (Ελλάδα) _ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ
17:00 | ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΣΙΡΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ - Παιχνίδια τσίρκου, ακροβατικά και ζογκλερικά
ΟΜΑΔΑ THESSCIRCUS (ΕΛΛΑΔΑ) _ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ (δίπλα στο θερινό Θεατράκι Σερρών)
18:30 |ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΜΕ ΠΑΝΤΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΤΣΙΡΚΟ "VAGOR E BELLAVITA" – ΟΜΑΔΑ DROMOCOSMICAS (ΓΑΛΛΙΑ) _ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ (δίπλα στο θερινό Θεατράκι Σερρών)
19:30 | ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΡΟΜΟΥ – ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ "Κalabazi" – PERFORMER JESSICA ARPIN (ΕΛΒΕΤΙΑ) ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ (δίπλα στο θερινό Θεατράκι Σερρών)
21:00 | SHOW ΦΩΤΙΑ & ΦΩΣ - ΟΜΑΔΑ THESSCIRCUS (Ελλάδα)
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ (δίπλα στο θερινό Θεατράκι Σερρών)
ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
12:00 | ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΜΕ ΠΑΝΤΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΤΣΙΡΚΟ "VAGOR E BELLAVITA"
ΟΜΑΔΑ DROMOCOSMICAS (ΓΑΛΛΙΑ) _ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΙΚΑ
12:45 | ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕ ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΥΣ – ΟΜΑΔΑ THESSCIRCUS (ΕΛΛΑΔΑ)
ΑΠΟ ΠΛΑΤΕΙΑ ΙΚΑ ΕΩΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
13:00 | ΘΕΑΤΡΟ ΔΡΟΜΟΥ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΣΙΡΚΟΥ ΚΑΙ ΚΛΟΟΥΝ "Nani Rossi Show"
ΟΜΑΔΑ NANI ROSSI (ΙΤΑΛΙΑ) _ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
17:00 | ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΣΙΡΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ - Παιχνίδια τσίρκου, ακροβατικά και ζογκλερικά
ΟΜΑΔΑ DROMOCOSMICAS (ΓΑΛΛΙΑ) _ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ (δίπλα στο θερινό Θεατράκι Σερρών)
18:00 | ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΣΙΡΚΟΥ & ΖΟΓΚΛΕΡΙΚΑ «Ώρα για Τσίρκο»
ΟΜΑΔΑ CIRCUS FLU(ΕΛΛΑΔΑ) _ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ (δίπλα στο θερινό Θεατράκι Σερρών)
18:30 | ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕ ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΥΣ & ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ – ΟΜΑΔΑ THESSCIRCUS (ΕΛΛΑΔΑ) ΑΠΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΩΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ «ΑΣΤΕΡΙΑ»
19:00 | ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΡΟΜΟΥ – ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ "Κalabazi" – PERFORMER JESSICA ARPIN (ΕΛΒΕΤΙΑ) ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ «ΑΣΤΕΡΙΑ»
20:00 | GRAN FINALE – ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ | ΔΙΕΘΝΕΣ ΒΑΡΙΕΤΕ ΤΣΙΡΚΟΥ
Καλλιτέχνες - Ομάδες :
Ομάδα DROPS (Ελλάδα) | ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ ΠΑΝΙΑ
JESSICA ARPIN (Ελβετία) |ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ
NANNI ROSSI (Ιταλία) | ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ
VERA VASILIADOU (Ελλάδα – Γεωργία) | ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΟ
ΜΑΡΚΕΛΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (Ελλάδα) | ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ – ΖΟΓΚΛΕΡΙΚΑ
LUCIA LONEGRO & JEAN POL (Αργεντινή) | ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ
LEK (Ελλάδα) | ΖΟΓΚΛΕΡΙΚΑ
ORTO (Ελλάδα) |ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΤΡΟΧΟΣ
Παρουσιάζει: BYRON SCOURIS (Βραζιλία), Κλόουν, performer, ακροβάτης
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ «ΑΣΤΕΡΙΑ» - Παράσταση για το κοινό (Διάρκεια 60’)
21:30 | SHOW ΦΩΤΙΑ & ΦΩΣ – ΟΜΑΔΑ THESSCIRCUS (ΕΛΛΑΔΑ) ΑΠΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ «ΑΣΤΕΡΙΑ» ΕΩΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
11:00 | ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΠΑΝΤΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΤΣΙΡΚΟ "VAGOR E BELLAVITA"
ΟΜΑΔΑ DROMOCOSMICAS (ΓΑΛΛΙΑ)
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ «ΑΣΤΕΡΙΑ» Παράσταση για μαθητές / χωρίς λόγια από 5 ετών (Διάρκεια 45’)
Καλλιτεχνική διοργάνωση και επιμέλεια ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών
Καλλιτεχνική διεύθυνση του "SerreS Street Circus Fest”, Juanjo Corrales – Συνεταιρισμός “Συν-ΚοινΩ”
Το εικαστικό σχέδιο της αφίσας είναι του Βασίλη Βαφειάδη (εικαστικός)
Μια συμπαραγωγή του Δήμου Σερρών και του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών
Διαβάστε περισσότερα...
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΑΚΡΟΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΣΕΡΡΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΑΚΡΟΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΣΕΡΡΩΝ

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΣΕΡΡΩΝ για τις ανάγκες τoυ έργου "Ο τελευταίος δράκος του Καλεντρίν" του Παρασκευά Καρασούλου,
που θα ανέβει από την ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΚΗΝΗ σε συνεργασία με την Μικρή Άρκτο τον Νοέμβριο,
καλεί σε οντισιόν επαγγελματίες ηθοποιούς,
την Δευτέρα 11 και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023, στην Κεντρική Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου "Αστέρια" και ώρες 18:00 με 21:00.
Η ακρόαση των ηθοποιών θα πραγματοποιηθεί από τον σκηνοθέτη/ηθοποιό Σταύρο Ράγια , τον σκηνογράφο Ανδρέα Γεωργιάδη και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών Γιώργο Ανδρέου που υπογράφει την μουσική της παράστασης.
Σκηνική ηλικία : 20 έως 50 ετών.
Ένας από τους ρόλους απαιτεί την ικανότητα ισορροπίας και κίνησης σε ξυλοπόδαρα.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν ετοιμάσει έναν μονόλογο και ένα τραγούδι.
Οι πρόβες θα ξεκινήσουν αρχές Οκτώβρη ενώ η πρεμιέρα του έργου προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου με παραστάσεις για μαθητές και κοινό έως τέλη Δεκεμβρίου.
Για ραντεβού μπορείτε να επικοινωνήσετε με την γραμματεία του θεάτρου από
1 Σεπτεμβρίου στα τηλέφωνα: 23210 54585 – 23210 54268 (ώρες γραφείου).
Ευχαριστούμε.
Διαβάστε περισσότερα...
«Ο Ζηλιαρόγατος» στα Μερκούρεια 2023

«Ο Ζηλιαρόγατος» στα Μερκούρεια 2023

 Τετάρτη 23 Αυγ 2023
«Ο Ζηλιαρόγατος» από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών στα Μερκούρεια 2023
Ανοικτό Θέατρο Συκεών “Μάνος Κατράκης”
Κάρολου Κούν 13, Συκιές, Θεσσαλονίκη
Πληροφορίες: 2313 313 125, 2313 329 540/ Εισιτήρια– τιμές εισιτηρίων: από 5€-10€ / Πρόσβαση: Γραμμές ΟΑΣΘ (23) Στάση Βίτσι, (28) Στάση Δεδέογλου, (18) Στάση Νηπιαγωγείο / Ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων: ticketservices.gr
Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Ο Ζηλιαρόγατος» στα Μερκούρεια 2023, το θεατρικό φεστιβάλ του δήμου Νεάπολης Συκεών, που διεξάγεται στο Ανοιχτό θέατρο Συκεών Μάνος Κατράκης, και φέτος συμπληρώνει 29 χρόνια παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης.

Ο Ζηλιαρόγατος είναι η θεατρική παράσταση που παρουσιάζει το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών στις θεατρικές εκδηλώσεις Μερκούρεια 2023 στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας.
Η υπόθεση της παράστασης είναι βασισμένη στο θεατρικό έργο του Γιώργου Ρούσσου «Ο εραστής έρχεται».

Υπόθεση του έργου Ο Ζηλιαρόγατος:
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν επιτρέπουν στον σαπουνοβιομήχανο Πότη Αντωνόπουλο να φροντίζει αρκούντως τη σύζυγό του Λέλα. Αυτή ακολουθώντας την δοκιμασμένη συνταγή που της προτείνει η εξαδέλφη της Μίνα, προσποιείται ότι απατάει τον άντρα της με σκοπό να τον κάνει να ζηλέψει και να ασχοληθεί επιτέλους μαζί της.
Ο Πότης και ο φαντασιόπληκτος κουμπάρος του Μάρκος, αρχίζουν να αναζητούν τον υποτιθέμενο εραστή της Λέλας και οι υποψίες τους στρέφονται στον γοητευτικό κύριο του διπλανού διαμερίσματος τον Σπύρο που είναι παντρεμένος με μια φρικτά ζηλιάρα γυναίκα.
Στήνουν παγίδα για να τους πιάσουν επ’ αυτοφώρω αλλά, το μόνο που καταφέρνουν είναι να περιπλέξουν τα πράγματα.
Ευτυχώς όμως η διαλεύκανση της υπόθεσης δεν αργεί και το ζευγάρι ξαναβρίσκει την ομόνοια και την γαλήνη του.
Συντελεστές της παράστασης «Ο ζηλιαρόγατος»
Από το θεατρικό έργο του Γιώργου Ρούσσου «Ο εραστής έρχεται»
Παίζουν οι ηθοποιοί: Μιχάλης Μητρούσης, Ελευθερία Ρήγου, Φιλίτσα Καλογεράκου,Γιώργος Καρύδας, Αστέριος Πολυχρονίδης, Αστερόπη Χαριτίδου, Χριστίνα Αναγνώστου.
Ο Νίκος Αλεξιάδης ερμηνεύει επί σκηνής τα αγαπημένα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα από τον Ελληνικό Κινηματογράφο της δεκαετίας του ΄60.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία: Μιχάλης Μητρούσης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Αστέριος Πολυχρονίδης
Σκηνικά: Μιχάλης Μητρούσης, Βάσω Κουνούπη
Κοστούμια: Βάσω Κουνούπη
Φωτισμοί: Μιχάλης Κουβόπουλους
Χειρισμός Φωτισμών: Νίκος Παπαδόπουλος
Ήχος: Γιώργος Δασκαλάκης
Φωτογραφίες : Χριστίνα Παπαφράγκου
*Ο μεγάλος μας συνθέτης Μίμης Πλέσσας προσφέρει στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΣΕΡΡΩΝ τα τραγούδια και τις μουσικές του, συμβάλλοντας με τον τρόπο του στην ανάδειξη της θεατρικής πράξης στην Ελληνική Περιφέρεια.
Ενορχήστρωση της μουσικής και των τραγουδιών: Γιώργος Ανδρέου.
Διαβάστε περισσότερα...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Σερρών (ΔΗ.Κ.Ε. ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.) θα προβεί στην ενοικίαση φορτηγού επαγγελματικής χρήσης μεταφοράς υλικοτεχνικού εξοπλισμού και σκηνικών. 

 

Συνολικός προϋπολογισμός: Εως 7.000,00 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν σχετική προσφορά με τα αντίστοιχα δικαιολογητικά έως την Παρασκευή  21/07/2023 και ώρα 14:00 στη γραμματεία της ΔΗ.ΚΕ.ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών, επί της οδού Π. Κωστοπούλου 4 – Σέρρες, Τ.Κ. 62 100, 3ος όροφος.

 

Τηλ. Επικοινωνίας : 23210-54585 (εργάσιμες μέρες και ώρες γραφείου). 

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Copyright © 2020 | Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Σερρών - Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος